Portada > Actualitat > Notícies > Parets activa el pla d’emergències per neu NEUCAT

Parets activa el pla d’emergències per neu NEUCAT

28/02/2018

L'Ajuntament de Parets del Vallès va activar ahir el pla d'emergències NEUCAT davant les intenses nevades que cauen, des de la matinada de dimarts, arreu del municipi.

Protecció Civil i Policia Local es troben en fase d'alerta i han estat tallats al trànsit, per garantir la seguretat dels conductors, alguns dels carrers que podrien arribar a resultar perillosos, tot i que els talls no afecten cap de les vies principals.

Pel que fa als centres escolars, actualment es troben tots oberts en qualitat de serveis mínims, a l'espera de l'actualització de les notícies sobre el temporal de neu. Per motius de seguretat, avui no s'instal·larà el mercat ambulant situat al Camp de les Peces.

Des d'ahir, i mentre duri la nevada, es continuarà abocant sal a diferents indrets de la vila, tant a la calçada com a les voreres, i a l'entrada de les escoles.

Gràcies a la coordinació entre els cosos de la Policia Local i Protecció Civil, fins al moment no s'ha presentat cap incident destacable al municipi.

Per consultar l'estat del trànsit podeu trucar al 012, o bé la web: http://transit.gencat.cat/ca/informacio_viaria/estat_del_transit/.

Els consells pel que fa a les actuacions davant un episodi de neu es poden trobar a: http://interior.gencat.cat/nevades.

L'Ajuntament de Parets va aprovar, el desembre del 2010, el pla específic d'actuació per a nevades (NEUCAT). El pla, elaborat pel servei municipal de Protecció Civil, compta amb un manual d'actuació i programa d'implantació i manteniment que determina els protocols a seguir en cas que es produeixin nevades al municipi.

Arxivat a: Esdeveniments
Nevada 28-2-2018