Portada > Actualitat > Notícies > L’escola Nostra Senyora de Montserrat guanya l’accèssit del premi Armengol Mir

L’escola Nostra Senyora de Montserrat guanya l’accèssit del premi Armengol Mir

02/03/2018

El treball Impossible, elaborat per la mestra Carmen Albana i la psicòloga Virginia Espejo, de l'escola Nostra Senyora de Montserrat de Parets, ha estat guardonat amb l'accèssit del prestigiós premi Armengol Mir, que concedeix la Fundació Escola Cristiana de Catalunya.

L'objectiu és proporcionar eines emocionals perquè els nens i nenes siguin estables i puguin desenvolupar una consciència per conviure en societat. Amb l'aplicació de l'Educació Emocional en alumnes, es poden prevenir comportaments no desitjats com la violència de gènere, la faltes de respecte o fins i tot les depressions.

Arxivat a: Educació, Esdeveniments
Premi NS Montserrat 2018