Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets posa en marxa el cens d'autònoms

L’Ajuntament de Parets posa en marxa el cens d'autònoms

06/03/2018

L'Ajuntament de Parets del Vallès, a través de ParetsEmpreses, amb el nou cens d'autònoms del municipi, impulsa un projecte que té per objectiu promoure que aquests professionals puguin tenir un millor accés a la contractació pública, a la col·laboració amb empreses de l'entorn i a accions de formació específica per millorar el seu múscul empresarial, tot amb la voluntat de prioritzar els professionals paretans en les contractacions menors de l'Ajuntament i en les de les grans empreses del municipi.

Els detalls i el funcionament del nou cens es donaran a conèixer en la roda de premsa que tindrà lloc el dimarts, 13 de març, a les 12.30 h, a les oficines del Servei Local d’Ocupació (SLOP), carrer Major número 1, de Parets del Vallès. A la mateixa hi assistiran l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, el regidor de Desenvolupament Econòmic, Ocupació i Turisme, Toni Fernández, i el regidor de Territori, Sostenibilitat i Serveis Econòmics, Francesc Juzgado.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
Parets empreses