Portada > Actualitat > Notícies > Presentació del projecte L’Abans, Parets del Vallès 1891-1976

Presentació del projecte L’Abans, Parets del Vallès 1891-1976

06/03/2018

Aquest dijous, 8 de març, a les 13 h, la Sala de plens de l’Ajuntament de Parets acollirà la presentació del projecte L’Abans, una publicació en format fascicles que recollirà imatges del municipi entre els anys 1891 i 1976. El primer volum del col·leccionable serà publicat per l'editorial Efadós S.L. durant aquest 2018.

A l’acte hi intervindran l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, el Coordinador de la col·lecció L'Abans, Jaume Alcázar i l’autor i el documentalista del projecte, Josep Maria Tarrés i Jaume Anfruns.

L’Abans és una col·lecció que compta amb més de 100 volums editats. Recull la memòria i la fotografia històrica dels pobles de Catalunya i de les Balears entre el final del segle XIX i el segon terç del segle XX.

Els autors volen també fer una crida a la població per tal que aportin imatges de particulars i d’entitats que il·lustrin la vida quotidiana, associativa, esportiva, industrial, urbanística, educativa i festiva del municipi.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura
L'Abans