Portada > Actualitat > Notícies > El GRENP de l’Escola de la Natura de Parets participa en l’elaboració d’un llibre sobre la fauna d’Oman

El GRENP de l’Escola de la Natura de Parets participa en l’elaboració d’un llibre sobre la fauna d’Oman

08/03/2018

El Grup de Recerca de l’Escola de la Natura de Parets, encapçalat per Daniel Fernández, Coordinador i assessor científic del GRENP, ha participat en en l'estudi i la publicació de l'Atles de diversitat, distribució i conservació dels rèptils terrestres d'Oman, a la península d'Aràbia.

El projecte va néixer arran d’un estudi endegat per Salvador Carranza, de l'Institut de Biologia Evolutiva (CSIC-UPF), on s’ha treballat, durant 10 anys, en les espècies de rèptils terrestres d'Oman i la seva distribució; també s’han descobert noves espècies per mitjà de tècniques de DNA i s’ha catalogat el nivell de conservació. Durant l’any 2016, Daniel Fernández, Coordinador i assessor científic del GRENP, va ser un dels participants en el mostreig per a l'estudi de rèptils en aquesta zona d’Aràbia.

Al llibre es poden trobar fotografies de les espècies, mapes de distribució i informació de conservació i tots els resultats de l'estudi. El volum es pot descarregar a la pàgina de l'Escola de la Natura de Parets del Vallès, escolanatura.parets.cat. Al treball han participat 39 autors de 16 institucions i 11 països.

Arxivat a: Medi ambient
Escola Natura GRENP