Portada > Actualitat > Notícies > Les farmàcies de Parets surten al carrer per aconsellar sobre la cura de la pell durant l’estiu

Les farmàcies de Parets surten al carrer per aconsellar sobre la cura de la pell durant l’estiu

22/03/2018

El 7 d’abril es commemora l’inici de la fundació de l’Organització Mundial de la Salut, nascuda l’any 1948. Per aquest motiu es va establir aquest dia com a Dia Mundial de la Salut. Coincidint amb aquesta efemèride, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Parets ha organitzat una jornada per conscienciar sobre la salut de la pell. Sota el lema “Gaudeix del sol amb protecció”, el pròxim divendres 6 d’abril, d’11 a 13 h, les farmàcies del municipi sortiran al carrer per oferir informació sobre la prevenció de malalties dermatològiques que, cada cop més freqüentment, apareixen en les persones.

Les farmàcies, com ja és habitual, tindran un espai d’11 a 13 h a la via pública i informaran sobre la radiació solar, un factor que pot esdevenir carcinogen per la seva capacitat d’induir mutacions en l’ADN, per la qual cosa es farà una campanya per protegir la pell de l’exposició solar utilitzant una crema protectora.

La ubicació de les farmàcies que participen en aquesta campanya serà la següent:

-Farmàcia Isern: avinguda Catalunya, 98.

-Farmàcia del poble: plaça de la Vila.

-Farmàcia Alegria: Sot d’en Barriques.

Arxivat a: Benestar social
Jornada de la salut 2017 img