Portada > Actualitat > Notícies > Parets se suma als actes de commemoració del 87è aniversari de la proclamació de la Segona República

Parets se suma als actes de commemoració del 87è aniversari de la proclamació de la Segona República

09/04/2018

El pròxim dissabte 14 abril, Parets se suma als actes de commemoració del 87è aniversari de la proclamació de la Segona República, amb un seguit d’activitats organitzades conjuntament per l’Ajuntament i la Taula de la Memòria històrica de Parets.

Els actes s’iniciaran a la plaça de la Vila, a partir de les 12 h, amb la lectura d’un manifest institucional. Posteriorment es faran els parlaments de l'associació Taula per la Memòria Històrica de Parets del Vallès, una lectura poètica a càrrec de Ramona Arimon i la interpretació musical de Xavier Iglesias, professor de piano de l’Escola Municipal de Música.

Arxivat a: Esdeveniments
II República