Portada > Actualitat > Notícies > Concurs de fotografia ‘Un tomb per Parets’, en el marc del projecte Turisme Parets

Concurs de fotografia ‘Un tomb per Parets’, en el marc del projecte Turisme Parets

11/04/2018

Demà dijous, a les 12.30 h, a les oficines del Servei Local d’Ocupació, tindrà lloc la presentació del projecte ‘Turisme Parets’ i del concurs de fotografia ‘Un tomb per Parets’ emmarcat en aquest projecte, que l’Ajuntament de Parets del Vallès, a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, ha posat en marxa a les xarxes socials.

La roda de premsa anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i del regidor de Desenvolupament Local, Ocupació i turisme, Toni Fernández.

Turisme Parets neix amb la voluntat de contribuir al desenvolupament econòmic del nostre municipi, mitjançant el foment i la potenciació de l’aprofitament turístic sostenible dels recursos culturals, arquitectònics, esportius, naturals, industrials i gastronòmics del nostre territori i entorn proper.

Per assolir aquests objectius, des de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme es pretén, d’una banda, dotar-se d’un fòrum on els paretans i paretanes puguin suggerir espais, equipaments i experiències que ofereix en el nostre municipi, i de l’altra dotar al projecte Turisme Parets d’un catàleg fotogràfic del capital tangible i intangible que atesora el nostre municipi, per la seva utilització en futurs materials de difusió i/o treball del programa.

Per aquests motius, l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Parets del Vallès posa en marxa el concurs de fotografia digital “Un tomb per Parets”, en el qual es premiarà a la fotografia més votada a Instagram.

Els objectius del concurs són:

  • Identificar al territori espais, recursos i experiències existents al municipi de Parets del Vallès, susceptibles d’aprofitament i/o gaudiment turístic.
  • Reivindicar el capital turístic tangible i intangible de Parets del Vallès.
  • Documentar gràficament els espais, recursos i experiències turístiques existents a Parets del Vallès per a la seva catalogació.
Arxivat a: Ajuntament
Parets vistes helicòpter