Portada > Actualitat > Notícies > Alfred López presenta el seu darrer llibre: ‘Ya esta el listo que todo lo sabe de SEXO’

Alfred López presenta el seu darrer llibre: ‘Ya esta el listo que todo lo sabe de SEXO’

16/04/2018

Aquest dimecres, 18 d’abril, a les 19 h, l’escriptror i divulgador paretà, Alfred López, presentarà, a la Sala d’Exposicions Can Rajoler, el seu darrer llibre ‘Ya esta el listo que todo lo sabe de SEXO’.

Alfred López és ja un escriptor consagrat, un reconegut blocaire i col·laborador habitual de l’emissora municipal RAP107. Aquest tercer volum arriba després de l’èxit de les seves dues publicacions anteriors: “Ya está el listo que todo lo sabe” i ‘Vuelve el listo que todo lo sabe’.

La presentació anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i del periodista Carles Font. L'autor donarà a conèixer detalls sobre el llibre i també signarà exemplars en finalitzar l'acte.

Arxivat a: Cultura
Presentació llibre Alfred López 18/4/18