Portada > Actualitat > Notícies > La nova convocatòria de Plans d’Ocupació Local permetrà la contractació de 31 persones aturades

La nova convocatòria de Plans d’Ocupació Local permetrà la contractació de 31 persones aturades

09/05/2018

Ja es poden presentar les sol·licituds per participar a la nova convocatòria de Plans d’Ocupació Local impulsats per l’Ajuntament de Parets del Vallès. En aquesta ocasió, l’oferta permetrà la contractació de 31 persones del municipi en situació d’atur, per tal de desenvolupar diversos projectes municipals. La presentació de sol·licituds es pot fer fins al pròxim 18 de maig.

Els perfils professionals que es cobriran en aquesta ocasió corresponen a:

1   Conserge/ manteniment/ neteja

1   Conserge

3   Auxiliar de la llar

17 Operari/a de neteja

3   Pintor/a

2   Agents cívics

1   Auxiliar administratiu/va polivalent

2   Tècnic/a en jardineria i/o horts

1   Tècnic/a en edificació

Els candidats i candidates hauran de complir uns requisits generals, comuns a tots els perfils professionals, i uns requisits específics per a cada un dels perfils; aquests perfils es poden consultar al web www.parets.cat, a l’apartat d’ofertes de l’SLOP. El formulari d'inscripció es pot recollir a l’SLOP, carrer Major, 2-4, i a l’OAC, plaça de la Vila,1. També es podra presentar el formulari de sol·licitud via telemàtica fins al 18 de maig de 2018.

L’acció s’emmarca dins de les polítiques actives d’ocupació promogudes des de l’àrea de Desenvolupament econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, com actuació en la gestió de Plans d’Ocupació Locals i el desenvolupament d’accions formatives, que tenen com a finalitat incidir positivament en la millora de l’ocupabilitat de persones en situació d’atur del municipi, i a promoure la contractació laboral de persones aturades per a la realització d'actuacions de caràcter temporal i d'interès general i social.

Els Plans d’Ocupació són una de les accions previstes dins dels eixos estratègics del Pla d’Actuació Municipal –PAM– de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Ajuntament, Comerç i empresa
Plans d'ocupacio