Portada > Actualitat > Notícies > Parets garanteix la demanda de preinscripcions escolars per al curs 2018-2019

Parets garanteix la demanda de preinscripcions escolars per al curs 2018-2019

10/05/2018

A finals del passat mes d’abril es tancava el període de preinscripcions escolars per a educació infantil de segon cicle, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria. L’oferta de places a Parets del Vallès garanteix novament la demanda així com les incorporacions dels alumnes durant el curs.

En el cas de P3, hi ha hagut 169 sol·licituds, del total de 225 places ofertades, fet que garanteix les places suficients per cobrir la demanda educativa.

Pel que fa a Educació Secundària Obligatòria (ESO), que es pot cursar a l’Institut Torre de Malla, a l’institut La Sínia, a l’ACESCO i a l’escola Nostra Senyora de Montserrat, de les 220 places ofertades es cobriran 185, que ha estat el total de preinscripcions formalitzades.

La major part de sol·licituds, concretament 164, són per cursar 1r d’ESO on l’oferta ha estat de 189 places. No obstant, l’oferta definitiva no es podrà determinar fins d’aquí uns mesos, un cop s’hagin realitzat els exàmens de setembre, poc abans de l’inici del curs.

Aquestes són dades rebudes dins el termini oficial de preinscripció però cal tenir en compte que, un cop tancat el període i fins a l’inici del curs, aquestes dades poden variar.

Arxivat a: Educació
Educació