Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebra una nova edició de La Setmana de la Família

Parets celebra una nova edició de La Setmana de la Família

14/05/2018

Per 11è any consecutiu, Parets del Vallès celebra la Setmana de la Família, prenent com a referent el 15 de maig, dia mundial de la família. Enguany, els actes tindran lloc durant tota aquesta setmana i es perllongaran fins al diumenge 20 de maig.

L’objectiu de la celebració és compartir i obrir les escoles a les famílies a través de diferents activitats que afavoreixen la seva participació en els centres.

Durant tota la setmana, les biblioteques del municipi, l’Escola de la Natura, els diferents centres educatius i les escoles bressol municipals han previst un ampli ventall d’activitats que inclouen exposicions, xerrades, jocs, tallers, concursos, música, dansa o caminades, entre moltes d’altres.

Un dels actes centrals del programa serà la xerrada ‘L’educació dels primers anys condiciona el futur adolescent?’’ a càrrec de Ramon Casals, profesor de secundària i expert en relacions pares-fills.. La xerrada tindrà lloc el dijous 17 de maig, a les 17.30 h, a l’escola Lluís Piquer.

La programació clourà aquest diumenge 20 de maig, a partir de les 11 h, al parc la Linera, amb un espai de jocs gegants, inflables, ludoteca, tallers i un pícnic amb les famílies.

La Setmana de la Família és un programa d’activitats organitzat per la Xarxa de debat Educatiu amb i per a les Famílies (XEF) i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

Arxivat a: Educació
fotos