Portada > Actualitat > Notícies > Les cooperatives impulsades pels alumnes de 5è, dins del projecte CUEME, posen a la venda els seus productes

Les cooperatives impulsades pels alumnes de 5è, dins del projecte CUEME, posen a la venda els seus productes

22/05/2018

Demà dimecres, 23 de maig, a partir de les 9.30 h, el mercat setmanal del Camp de les Peces, acollirà les parades de venda de productes dels alumnes de 5è de primària de l’Escola Nostra Senyora de Montserrat, en el marc de les dues cooperatives que han posat en marxa dins del projecte CUEME (Cultura emprenedora a l’escola).

Els noms escollits pels 53 nens i nenes del centre per a les cooperatives són: MaxiMont Productes, de 5èA, i LIM -Little Imaginatives of Montserrat-, de 5èB. Durant el curs escolar, els estudiants han creat i gestionat les cooperatives amb el suport dels professors i tutors, de l’Ajuntament de Parets i d’altres agents socials de la localitat (empreses i establiments); han creat els estatuts i els logotips de les dues empreses, i han establert els càrrecs i les funcions que desenvolupen cada un d’ells. La culminació del projecte es podrà veure demà als estands que s’instal·laran al mercat del Barri Antic del municipi.

CUEME és un programa educatiu que vol fomentar l’esperit emprenedor i les competències bàsiques definides en el currículum d’educació primària. El programa vincula els centres educatius i els ens locals a partir de dos pilars bàsics: el programa educatiu a l'escola i l'estratègia local.

Arxivat a: Educació
Projecte CUEME