Portada > Actualitat > Notícies > Alumnes de l’escola Pau Vila col·laboren amb el CAP en la celebració del Dia Mundial Sense Tabac

Alumnes de l’escola Pau Vila col·laboren amb el CAP en la celebració del Dia Mundial Sense Tabac

28/05/2018

El pròxim dijous, 31 maig, se celebra arreu el Dia Mundial Sense Tabac. Com cada any, el Centre d'Atenció Primària de Parets del Vallès desenvoluparà accions destinades a donar a conèixer les iniciatives per lluitar contra l'epidèmia del tabaquisme, així com tot el que les persones poden fer per reivindicar el seu dret a la salut i a una vida sana.

Enguany, sota el lema "el fumador passiu, els nens", els professionals del CAP comptaran amb la participació d'una cinquantena d'alumnes de l'escola Pau Vila, que han elaborat una exposició amb dibuixos de temàtica antitabac. La mostra es podrà veure durant tot el dia a la recepció de l'equipament.

Durant el matí també hi haurà instal·lada, a l'entrada del CAP, una taula informativa amb consells per la deshabituació del tabac, els efectes nocius que provoca el seu consum, una presa de mesures del nivell de CO2 als usuaris i es fa difusió dels tallers que s'organitzen periòdicament per tal d'abandonar-ne l'hàbit.

En el marc de les activitats, els professionals de la salut del CAP també han fet una xerrada a l'institut La Sínia sobre els "vapers", les noves formes d'habituació tabàquica.

El Dia Mundial Sense Tabac, promogut per l'OMS des de 1988, pretén centrar l'atenció general sobre el principal problema que representa el consum de tabac per a la salut pública, així com informar la població sobre els perills que suposa el consum d'aquesta substància.

Arxivat a: Benestar social, Esdeveniments
Dia Mundial sense tabac 2018