Portada > Actualitat > Notícies > Yaiza Contreras guanya el concurs fotogràfic “Un tomb per Parets”

Yaiza Contreras guanya el concurs fotogràfic “Un tomb per Parets”

08/06/2018

Yaiza Contreras Malagón, és la guanyadora del concurs ‘Un tomb per Parets’, impulsat per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Parets. El lliurament del premi es farà el pròxim dimecres, 13 de juny, a les 12.30 h, a les oficines de ParetsEmpreses, al carrer Major número 1, i anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i del regidor de Desenvolupament Econòmic, Toni Fernández.

Tot i que el nombre de publicacions a la xarxa d’Instagram amb l’etiqueta #untombperparets a les 00:01 del dia 8 de maig va ser de 162 imatges, només 29 fotografies van formalitzar la participació a través del correu i complien les bases de participació.

La foto guanyadora, amb el títol Recuerdos. Església Sant Esteve, Parets del Vallès. Abril 1962, va obtenir 317 ‘m’agrada’, seguida de Capvespre per terres de Parets al voltant de la Torre Malla, de Cesc Polonio Quer,que va aconseguir302 vots i, en tercera posició, Acomiadant el dia des de la passarel·la, d’Heribert Gallardo Poncelas, que va obtenir un total de 278 suports.

El premi consisteix en 2 entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018, que se celebrarà el 17 de juny de 2018 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

El concurs ‘Un tomb per parets’ s’emmarca en el projecte Turisme Parets que té l’objectiu de contribuir al desenvolupament econòmic del nostre municipi, mitjançant el foment i la potenciació de l’aprofitament turístic sostenible dels recursos culturals, arquitectònics, esportius, naturals, industrials i gastronòmics del nostre territori i entorn proper.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Guanyadora concurs Un Tomb per Parets 2018