Portada > Actualitat > Notícies > El casal Can Butjosa acull la 5a edició del Cornucopia Fest

El casal Can Butjosa acull la 5a edició del Cornucopia Fest

11/06/2018

El casal de cultura Can Butjosa acull el 5è aniversari del festival Cornucopia Fest que se celebrarà el pròxim 16 de juny a les 19.30 h. El festival, organitzat per l’entitat juvenil Venado Crew i el Servei de Joventut, amb la col·laboració del casal de cultura Can Butjosa, serà l’escenari de grups de música Metal Extrem amb grups internacionals.

Enguany es podrà gaudir de les actuacions dels grups Cytotoxin (Technical Death Metal) d’Alemanya, Korpse (Salm/Brutal Death) d’Holanda, El Kaso Urkijo (Grindcore) de Barcelona, Human Ashtray (Death Metal) de Girona i Phrymerial (Brutal Deathcore) de Blanes.

L’activitat és gratuïta per a tots els assistents i pretén donar força a la música en directe i potenciar l’estil Metal, un gènere que va néixer a principis dels anys setanta al Regne Unit i als Estats Units.

Durant el festival hi haurà servei de bar amb begudes per als assistents a preus populars.

Arxivat a: Cultura
Cornucòpia Festival 2018