Portada > Actualitat > Notícies > Segona edició de la mostra de teatre ‘Bambolina’

Segona edició de la mostra de teatre ‘Bambolina’

13/06/2018

Bambolina dóna nom a un projecte d’arts escèniques en forma de Mostra de Teatre a Parets. Es tracta d’una proposta artística organitzada conjuntament per l’Associació Escena Educativa i l’Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc els dies 18, 19, 20, 21 i 22 de juny, a partir de les 19 hores, al Teatre Can Rajoler. En quatre dies, els actors, petits i grans, representaran les obres que han preparat.

Alfredo Rodríguez, coordinador d’Escena Educativa, defineix la Mostra de Teatre de Parets com “el resultat del treball realitzat als diversos tallers de teatre on, des del més jove fins al més gran, hi han posat il·lusió, esforç i talent.

Grups participants

Els participants són grups de petits, mitjans i adults de l’Escola Pau Vila, el Col·legí Jardí, el Casal Can Butjosa i un col·lectiu de Bigues i Riells, que representaran un total de catorze obres al llarg dels quatre dies de la mostra.

Arxivat a: Cultura
Bambolina 2017 IMG