Portada > Actualitat > Notícies > Yaiza Contreras és la guanyadora del concurs ‘Un tomb per Parets’

Yaiza Contreras és la guanyadora del concurs ‘Un tomb per Parets’

13/06/2018

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, ha lliurat el premi, 2 entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018, que se celebra aquest cap de setmana al Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló). Juzgado ha estat acompanyat pel regidor de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Turisme i Noves Tecnologies, Antoni Fernández.

La foto guanyadora ha estat "Recuerdos. Església Sant Esteve, Parets del Vallès. Abril 1962", amb 317 "m’agrada", seguida de "Capvespre per terres de Parets al voltant de la Torre Malla", de Cesc Polonio Quer, que va aconseguir 302 vots i, en tercera posició, "Acomiadant el dia des de la passarel·la", d’Heribert Gallardo Poncelas, que va obtenir un total de 278 "likes".

Impulsat per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Turisme i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Parets, el concurs ‘Un tomb per parets’ s’emmarca en el projecte Turisme Parets.

En paraules de l'alcalde de Parets, Francesc Juzgado l’objectiu d'aquesta iniciativa és contrtibuir al desenvolupament econòmic de Parets amb accions que donin a conèixer la riquesa del nostre patrimoni turístic”.

De la seva banda, Antoni Fernández ha afegit que "ningú millor que aquell que hi viu a un indret per explicar als altres els seus atractius i potencial turístic".

Francesc Juzgado també ha agraït el Circuit de Catalunya la col·laboració en aquest concurs.

Arxivat a: Esdeveniments
Un tomb per Parets - Guanyadora 2018 Yaiza Contreras