Portada > Actualitat > Notícies > Parets guardonarà els millors esportistes de la temporada durant la Nit de l’Esport 2018

Parets guardonarà els millors esportistes de la temporada durant la Nit de l’Esport 2018

26/06/2018

Aquest divendres, 29 de juny, a partir de les 20 h, el Teatre Can Rajoler acollirà el lliurament de premis de l’edició d’enguany de la Nit de l’Esport a Parets.

En total hi haurà sis premis principals, premis al millor esportista individual masculí i femení; premis al millor esportista masculí i femení d’esports d’equip, i premis als millors equips masculí i femení. A més, estan previstos altres reconeixements especials a esportistes destacats, el premi ‘Foment dels valors a l’esport’ i el reconeixement a una activitat esportiva destacada.

Guanyadors de l’edició de 2017

Marc Rofes (Club Atletisme) i Norma Rodríguez (Club Natació), com a millors esportistes individuals, i Pol Navarro i Alba Hierro (Futbol Sala), com a millors esportistes d'equip van ser els guanyadors dels guardons de la passada edició de la Nit de l'Esport a Parets.

Pel que fa als millors equips, els reconeixements van recaure en el juvenil del Club de Futbol Parets i en benjamí femení del Club Natació.

Arxivat a: Esdeveniments, Esports
Nit de l'esport 2017