Portada > Actualitat > Notícies > Parets guardona als millors esportistes de la temporada durant la Nit de l'Esport

Parets guardona als millors esportistes de la temporada durant la Nit de l'Esport

02/07/2018

Albert José Gonzalvo (Club Triatló) i Júlia Lahosa Calvo (Club Atletisme), com a millors esportistes individuals, i Santi Rodríguez Núñez (Club Futbol), i Marina Platel Heredero (Futbol Sala), com a millors esportistes d'equip han estat els guanyadors dels guardons de la darrera edició de la Nit de l'Esport a Parets, celebrada el divendres 29 de juny, al Teatre Can Rajoler.

Pel que fa als millors equips de la temporada 2017-18, els reconeixements han estat per l’equip sub-12 de l’Associació Paretana d’Escacs i l’equip cadet femení del Club Bàsquet Parets.

Novament es va lliurar el premi al foment dels valors a l'esport, que en aquesta ocasió va recaure en Alejandro Villena Urbaneja, impulsor dels equips femenins de Futbol Sala al municipi, i es va reconèixer com a activitat destacada la ‘Marxa Parets-Montserrat’.

A més dels esportistes guardonats, es va fer un reconeixement com a esportista destacat a Sebastián Jesús García Cruz, pel seu viatge entre Parets del Vallès i Dakar amb una Honda xl 200. 

Arxivat a: Esports
Nit de l'esport 2018