Portada > Actualitat > Notícies > El nou pulmó verd de Parets avança a bon ritme

El nou pulmó verd de Parets avança a bon ritme

04/07/2018

Avui l'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, ha visitat les obres del futur nou pulmó verd del poble, el Parc del Sot d'en Barriques. Un espai multigeneracional, que tindrà jocs d'aigua per a infants i aparells per a la gent gran. El parc, resultant del procés participatiu on van prendre part gairebé 3.000 paretanes i paretans, disposarà de 167 arbres de diferents fulles i colors.

Juzgado ha afirmat durant la visita que "estic convençut que la gent de Parets gaudirà molt del futur nou parc lúdic del nostre poble que unirà l'Eixample i el Barri Antic. Convertirem un espai erm en un pulmó verd amb 167 arbres"

Juzgado ha afegit que "s'han hagut de sacrificar alguns arbres pel projecte. Un projecte contrastat per una reconeguda paisatgista com la Roser Vives, qui ha supervisat el tema de l'arbrat i la plantació baixa. De fet, s'han trasplantat algunes de les alzines que s'han tret i es tornaran a replantar".

L'alcalde ha remarcat que hi haurà jocs infantils adaptats i inclussius per a infants amb necessitats especials. 

I, finalment, ha recordat que tot i les pluges de les últimes setmanes, les obres avancen a bon ritme i podrien estar enllestides per a primers de novembre.

Arxivat a: Medi ambient, Via pública
Sot d'en Barriques obres