Diumenge de Festa Major arriba la final del Talent Parets més participativa i variada

Dilluns, 9 de juliol de 2018 a les 00:00
El màxim de representants per categoria, 5 als Kids (de 3 a 10 anys); 5 als teens (d’11 a 17) i 5 als sèniors (a partir dels 18 anys).
Diumenge 29 de juliol, a partir de les 23.15 h a la Plaça de la Vila, en directe, i també retransmès per Vallès Visió, tindrà lloc la gran final de la tercera edició del Talent Parets, amb els següents participants: 
 
KIDS: Sara Muñoz , The Pink Panter (Gisela Vara, Noa Rodríguez, Maria Grima, Carla Santamaría i Sara Muñoz); Carla Santamaria, Maria Grima, i Daniela Conde i Gisela Mateo.
 
TEENS: Anna Molina i Valeria Vilardell, Celia Varón i Noa Briceño, Albert Alsina, Emma Azor i Alba Rodríguez, i Joan Liaño.
 
SÈNIORS: Oliver Polo i Gabriel Hernández, Fernán López, Cayetano Clemente i Kevin Moisés, Ramon Castillo i Mari Carmen Fernández (Red Velvet), i David Molero.
 
Enguany com a principals novetats, hi haurà un primer premi únic de 500 euros i un premi del públic. Els tres primers classificats de cada categoria tindran medalles i tots els participants, diploma. El Talent Parets està organitzat per l’Ajuntament, el CEM Maria Grever i Elite Dance. 
 
El jurat, en aquesta edició està format per Javier Malaguilla, Katerina (Katia) Malaguilla i Patrick José Firmino (Patrick Resende), guanyador de l’anterior edició. 
Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:36