Portada > Actualitat > Notícies > Parets escalfa motors per a la Festa Major amb l’Eixamplem la Festa!

Parets escalfa motors per a la Festa Major amb l’Eixamplem la Festa!

09/07/2018

Com ja és habitual, uns dies abans de la Festa Major d'Estiu, Parets escalfa motors amb l'Eixamplem la festa!, que enguany es portarà a terme del 14 al 21 de juliol.

L'Eixamplem la Festa d'aquest 2018 omplirà el mes de juliol amb activitats com ara el Sot Park amb atraccions d'aigua per a la mainada, que es farà el dissabte 14 de juliol, a les 18 h, al parc Can Berenguer. Paral·lelament, per als joves, també hi haurà un tobogan inflable de més de 100 metres al carrer de Monistrol  proposat pel Consell de Joves de Parets.

El divendres 20 de juliol, Elite Dance oferirà un espectacle de ball a la plaça Doctor Trueta a les 20.30 h i, tot seguit, hi haurà una botifarrada i cinema a la fresca amb la projecció de 'El corredor del Laberinto: La cura mortal'. Pel·lícula seleccionada pel Consell de Joves de Parets.

L'Eixamplem la festa!, continuarà el dissabte 21 de juliol, a les 18 h, amb una nova edició del Comerç a la fresca i activitats infantils al voltant de la plaça Dr. Trueta. A les 22 h, a la mateixa plaça, tindrà lloc una ballada de gitanes i, a les 22.30 h, hi haurà un concert de rumba catalana a càrrec de Miliu Calabuch, amb servei de bar i planxa ofert per la Comissió de Festes.

Les activitats que s'inclouen en el programa Eixamplem la festa!, responen a la voluntat de l'Ajuntament de dissenyar entorns adequats per al foment del comerç local i la dinamització dels carrers i barris de la vila.

Festa Major Solidària

En el marc de les activitats de l'Eixamplem la festa!, el dissabte 14 de juliol, de 18 a 22 h, al Parc Can Berenguer, es posaran a la venda els tiquets solidaris que, per 5 euros cadascun, donen dret a l'obtenció de 3 tiquets per a les atraccions de la fira. La venda està limitada a 2 vals per persona i els podran adquirir només els majors de 10 anys. Els beneficis d'aquesta acció es destinaran a Càritas Parets.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Cinema a la fresca 2017