Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major d’Estiu de Parets aposta encara més pel respecte, el civisme i la convivència

La Festa Major d’Estiu de Parets aposta encara més pel respecte, el civisme i la convivència

24/07/2018

Parets es prepara de nou per viure un dels esdeveniments més esperats pels paretans i les paretanes, la Festa Major d’Estiu. Enguany, la celebració, que es portarà a terme entre els dies 27 i 30 de juliol, reivindica una Festa Major més respectuosa i tolerant que fomenti la preocupació i la consciència cívica per l’espai comú. Per aquest motiu, l’Ajuntament, el Consell de Joves de Parets, i la Faktoria d’Idees han elaborat un seguit de missatges en forma de mems que es difondran durant la festa i que aposten pel respecte i la convivència ciutadana, en la línia de la campanya ‘No és no!’ contra les agressions sexistes, que es va posar en marxa l’any passat.

Els concerts al parc la Linera, les orquestres a la plaça de la Vila, les representacions de la Nit de Teatre al Carrer, els espectacles de foc, o les diferents activitats programades per les entitats, són un bon exemple de la diversitat d’actes programats enguany per la Taula d’Entitats de Parets.

Aquest divendres 27 de juliol, a les 19 h, es dóna el tret de sortida oficial, amb el pregó de Festa Major que, en aquesta ocasió, anirà a càrrec dels nens i nenes del Consell d’Infants. Tot just després començaran les actuacions de la XIX Nit de Teatre al Carrer, que inclou un dels plats forts d’aquests dies: la Festa de la Pedra del Diable.

Durant els següents dies, i fins al dilluns 30 de juliol, s’han programat un ampli ventall d’activitats i espectacles per a tots els públics amb força novetats, però que inclouen alguns dels grups més emblemàtics de la festa paretana: Hotel Cochambre, Apache, La Banda del Coche Rojo, el Vaparir Tour de Ràdio Flaixbac, orquestres com La Maravella, el Holi Fest del CEM Maria Grever, el Talent Parets, o el Prins Revival amb Marta Pujol, en són un bon exemple.

Els actes clouran el dilluns 30 de juliol, a les 23 h, amb el tradicional Castell de focs artificials i el correfoc a càrrec de Diables Parets, que donaran pas als concerts i balls que donaran per finalitzada la Festa Major d’Estiu d’aquest 2018.

El programa complet es pot trobar a la web parets.cat.

Arxivat a: Cultura
FM Estiu 2018 imatge