Portada > Actualitat > Notícies > BiblioLab i Llegir el teatre, noves activitats de la biblioteca Can Rajoler

BiblioLab i Llegir el teatre, noves activitats de la biblioteca Can Rajoler

07/08/2018

A més de les activitats habituals que es duen a terme a la Biblioteca Can Rajoler, enguany es posen en marxa dues noves propostes vinculades al món de la lectura i l’escriptura: el BiblioLab i “Llegir el teatre”.

El BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dóna suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania. Concretament es faran tres activitats destinades al públic infantil i familiar.

La Fàbrica d’històries, un taller on els participants aprenen a inventar petites històries a partir de desencadenants diversos es farà els dies 4 i 25 d’octubre a les 17.30 h. L’explorador d’enigmes literaris tindrà lloc el 8 de novembre a les 17.30 h, i consistirà a “explorar” enigmes literaris que es plantejaran a través de codis QR. Finalment, es farà el Modela contes interactiu, un taller on s’uneix tecnologia, literatura i modelatge per fer un conte interactiu en forma d’App. Serà el 22 de novembre a les 17.30 h.

‘Llegir el teatre’ és un projecte impulsat pel Servei de Biblioteques i el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), amb la col·laboració d’Arola Editors, que consisteix en un club de lectura sobre textos teatrals dinamitzat per la professora de literatura Montse Bretones. Cada sessió està dedicada a un text de la programació del TNC que facilita als participants la possibilitat d’anar a veure la representació de les obres comentades.

Aquest any també tornen les activitats habituals de la biblioteca com ara el Club de lectura en anglès o el grup de conversa en francès.

Totes les activitats requereixen inscripció prèvia i tenen les places limitades. Per a més informació o apuntar-s’hi, cal anar a la Biblioteca Can Rajoler en horari d’atenció al públic.

Arxivat a: Cultura
Biblioteca Can Rajoler