Portada > Actualitat > Notícies > Nova programació de cursos i tallers al Casal Can Butjosa

Nova programació de cursos i tallers al Casal Can Butjosa

27/08/2018

El Casal de Cultura Can Butjosa ja ha donat a conèixer la nova programació de cursos, tallers i activitats que començaran al setembre, i es duran a terme fins al febrer de 2019.

Enguany, es podran trobar de nou els cursos amb més demanda com ara els monogràfics de cuina, rebosteria, pintura i dibuix o escultura, i es reediten aquells relatius a la dansa o a tenir cura del cos i el benestar emocional: Pilates, ioga o relaxació i benestar emocional.

Com a novetat, enguany s’incorporen dos nous cursos: Mindfulness per reduir l’ansietat i un de monitors/es de teatre infantil. 

Els cursos per a joves i adults com fotografia digital, balls latins, Bollywood, Pilates o sevillanes també tornen a formar part de la programació d’enguany. Pel que fa als més petits, el casal proposa tallers de manualitats, teatre, rebosteria o cuina.

Les inscripcions es poden fer al Casal de Cultura Can Butjosa, carrer La Salut 50, telèfon: 93 562 35 53, A/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e), de dilluns a dijous de 15 a 22 h i el divendres de 15 a 21 h.

Arxivat a: Cultura
Casal de Can Butjosa