Portada > Actualitat > Notícies > Aquest divendres es presenta la primera entrega de la col·lecció L’Abans a Parets

Aquest divendres es presenta la primera entrega de la col·lecció L’Abans a Parets

01/10/2018

Aquest divendres 5 d’octubre, a les 19 h, el Teatre Can Rajoler acollirà la presentació del primer fascicle de la col·lecció fotogràfica L’Abans, una publicació que recull imatges del municipi entre els anys 1890 i 1976.

A l’acte hi intervindran l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, el coordinador de la col·lecció L’Abans, Jaume Alcázar, i l’autor i el documentalista del projecte, Josep Maria Tarrés i Jaume Anfruns, respectivament.

L’Abans és una col·lecció que compta amb més de 100 volums editats. Recull la memòria i la fotografia històrica dels pobles de Catalunya i de les Balears entre el final del segle XIX i el segon terç del segle XX.

El volum de Parets del Vallès és un llibre que recull fotografies representatives de la ciutat entre els anys 1890 i 1976. Posa l’èmfasi en l’aspecte humà: la gent, la manera de viure, els costums, les tradicions i les festes, i també els paisatges, els edificis i els monuments més emblemàtics.

El primer fascicle de presentació, les cobertes, guardes i sobrecobertes s’entregaran de forma gratuïta i, a partir d’aquí, es podrà adquirir un fascicle cada setmana a les llibreries i papereries del municipi, al preu de 2,95 euros.

Arxivat a: Cultura
L'Abans