Portada > Actualitat > Notícies > Torna el cicle de cinema solidari ‘La mirada dels altres’

Torna el cicle de cinema solidari ‘La mirada dels altres’

01/10/2018

Aquesta tardor, Parets acull una nova edició de 'La mirada dels altres', un projecte d'intercanvi social organitzat pel Servei d'Acollida de l'Ajuntament de Parets, que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans mitjançant diferents activitats. Enguany, consta d'una exposició, la projecció de quatre pel·lícules i un espectacle familiar a càrrec de Rialles Parets.

La primera activitat serà aquest dissabte 6 d'octubre, al Teatre Can Rajoler amb el film Tanna, que explica la història real de l'amor impossible entre una parella de la mateixa tribu. Paral·lelament, a la mateixa hora, a la Biblioteca Can Rajoler es projectarà Beyond Beyond, una pel·lícula per als més petits.

El divendres 19 d'octubre es podrà veure Incendies i, el 26 d'octubre La estación de las mujeres, totes dues al Teatre Can Rajoler, a les 20 h. El darrer espectacle es farà el diumenge 28 octubre, a les 18 h, al Teatre Can Rajoler, amb l’epectacle familiar de Rialles Parets El viatge d'en James.

El preu de l'entrada per al cinema és d'un euro i gratuït amb el Carnet AMIC. L'espectacle de Rialles és gratuït per als socis i té un preu de 7 euros per a les persones no sòcies.

A més del cicle de cinema, la sala d'exposicions Can Rajoler acollirà l'exposició 'The most important thing', d'ACNUR que es podrà veure del 5 a 28 d'octubre.

El cicle 'La mirada dels altres' s'emmarca en el Pla d'acollida per a les persones nouvingudes de l'Ajuntament de Parets, que forma part de les actuacions municipals de sensibilització al voltant de la immigració.

Arxivat a: Benestar social, Cultura
La mirada dels altres 2018 banner