Portada > Actualitat > Notícies > Berenar solidari a favor de la investigació de la fibrosi quística

Berenar solidari a favor de la investigació de la fibrosi quística

10/10/2018

Susana Araya, mare del Jerome, nen de P4 del Pau Vila de Parets, que té diagnosticada la malaltia des de que tenia un mes i que el proper 28 de desembre complirà 4 anys, ha estat la impulsora de la iniciativa amb el suport de l'AMPA de l'escola. El berenar per recaptar fons per a l'Associació Catalana de la Fibrosi Quística, els quals es detinaran a la investigació i a donar suport als serveis dels tres Hospitals de referència en la mateixa, Sant Joan de Déu, la Vall d'Hebron i el Parc Taulí, i als centres d'investigació, tindrà lloc el proper divendres 19 d'octubre a partir de les 16.30 hores de la tarda.

Berenar, música, activitats... tothom que vulgui col·laborar, més enllà del Pau Vila i de Parets, pot fer-ho per només dos euros. A més i a banda del berenar es posarà una guardiola per aquelles persones que vulguin fer més aportacions per a la investigació.
 
Susana Araya explica que "la fibrosi quística és una malaltia que afecta els sistemes respiratori i digestiu, que cal diagnosticar quan abans pels greus problemes respiratoris i d'altres tipus que pot provocar. És molt important que continuem recaptant diners per a la investigació d'una malaltia força desconeguda però greu. Demanem també als mitjans de comunicació que ens ajudin a difondre activitats com aquesta amb les quals, per molt poc, podem ajudar molt".

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado s'afegeix a la crida i avança que "juntament amb l'àrea, representants de la comunitat educativa i el regidor d'educació, estem mirant d'ajudar en tot el que estigui a les nostres mans, així com organitzar un partit de futbol benèfic de pares i mares per sumar per a la causa. Us animo a col·laborar i participar del berenar del proper 19 d'octubre i aportar el vostre gra de sorra".

La fibrosi quística és una malaltia genètica greu i incurable a dia d'avui.
Arxivat a: Esdeveniments
Pau Vila