Portada > Actualitat > Notícies > El Ple de l’Ajuntament de Parets aprova les ordenances fiscals i les taxes municipals per al 2019

El Ple de l’Ajuntament de Parets aprova les ordenances fiscals i les taxes municipals per al 2019

26/10/2018

El punt ha estat aprovat amb els vots a favor del PSC, les abstencions de Ciutadans i Ara Parets ERC i els vots en contra de NOPP, PDeCAT i Sumem Parets.

A grans trets, es redueix en un 10% el preu de l’aigua per al seu ús domèstic i comercial; s’incrementa el fons d’ajuda a les persones que tenen problemes per pagar el rebut de l’aigua de 12.000 a 18.000 euros; es redueix la quota de l’impost de recollida orgànica per als solars buits; es contemplen ajuts per fer front a les quotes de les escoles bressol de 0 a 3 anys; s'amplia la gratuïtat del bus urbà a aquelles persones majors de 65 anys i a les que tenen una invalidesa permanent absoluta, i es congelen la resta de taxes.

Arxivat a: Ajuntament
Ajuntament de Parets