Portada > Actualitat > Notícies > Signatura de l’acord entre l’Ajuntament de Parets i Apindep Ronçana SCCL per a la recollida d’oli domèstic usat

Signatura de l’acord entre l’Ajuntament de Parets i Apindep Ronçana SCCL per a la recollida d’oli domèstic usat

31/10/2018

El pròxim dimarts 6 de novembre, a les 12 h, la sala de plens de l’Ajuntament de Parets acollirà la signatura de l’acord amb la cooperativa d’iniciativa social Apindep Ronçana SCCL, per a la recollida d’oli domèstic usat.

La signatura anirà a càrrec de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i de la directora d’APINDEP Ronçana, Mercè Llauradó.

El conveni estableix un vincle de col·laboració que faciliti i divulgui entre la ciutadania la sensibilitat pel medi ambient i, en concret, l'ús responsable de l'oli usat als centres educatius, equipaments i espais d'entitats del municipi que requereixin servei de recollida i reciclatge de l’oli usat.

Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
APINDEP Ronçana logo