Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local i agents del Seprona de la Guàrdia Civil col·laboren en la identificació d’un presumpte delicte contra la flora i la fauna a Parets

La Policia Local i agents del Seprona de la Guàrdia Civil col·laboren en la identificació d’un presumpte delicte contra la flora i la fauna a Parets

23/11/2018

Els fets van tenir lloc el passat dimecres, 21 de novembre, quan agents de la Policia Local de Parets i agents del Seprona de la Guàrdia Civil van entrar en un local del Barri Antic, davant la sospita que el propietari acumulava animals per a la seva venda il·lícita. Els agents locals tenien sota vigilància l'immoble des de feia setmanes, amb indicis sobre la tinença d'animals protegits.

Un cop inspeccionat el local, els agents van poder comprovar que hi havia una vintena d'animals d'espècies exòtiques i/o protegides entre serps i iguanes, i que el propietari no disposava de la documentació necessària per a la seva tinença i custòdia. Tot i això, els agents van poder verificar que els animals es trobaven en terraris i en bon estat de salut.

La Guàrdia Civil, que és el cos policial amb competències en aquesta matèria, ha obert diligències i la corresponent denúncia administrativa per un presumpte delicte contra la flora i la fauna.

Arxivat a: Medi ambient
Actuació policial amb Seprona 11/2018 img