Portada > Actualitat > Notícies > Master class de Biodansa, al Parc del Torn de Parets

Master class de Biodansa, al Parc del Torn de Parets

28/11/2018

Aquest divendres, 30 de novembre, a partir de les 16.45 h, el Parc del Torn de Parets serà l’escenari d’una master class de Biodansa, en el marc del Dia Internacional de les Ciutats Educadores.

A l’activitat hi assistiran l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i el regidor d’Educació, Miquel Pérez.

La Biodansa és un sistema de desenvolupament dels potencials humans a través de la música, el moviment (dansa) i el grup. Es treballa la relació a diferents nivells: amb un mateix, amb els altres i amb l’entorn, basant-se en l’educació en valors com l’escolta, el respecte, l’empatia, la cooperació, l’expressió de les emocions o la capacitat de reflexió.

La master class estarà conduïda per Montse Grau, especialitzada en Biodansa amb nens i adolescents i en aplicació de Biodansa a l’escola, i Elena Lázaro, especialitzada en Biodansa per a nens i joves.

Arxivat a: Educació, Esdeveniments
Biodansa nov2018 banner