Portada > Actualitat > Notícies > Pere Comas, Josep Maria Mauri i el Club Handbol Parets rebran les Medalles de la Vila 2018

Pere Comas, Josep Maria Mauri i el Club Handbol Parets rebran les Medalles de la Vila 2018

30/11/2018

Pere Comas, Josep Maria Mauri, a títol individual, i el Club Handbol Parets, com a entitat, són les persones i l’associació que enguany rebran la Medalla de la Vila, segons l’acord adoptat durant el ple municipal que va tenir lloc ahir, 29 de novembre. El lliurament es farà en el marc d’una cerimònia institucional a finals del mes de gener de 2019.

Pere Comas, el Pere del Jardí, rebrà la medalla en reconeixement de la seva trajectòria professional com a restaurador, de la promoció de la cuina de proximitat i de la seva contribució a la projecció exterior de la vila.

Josep Maria Mauri és mereixedor de la distinció en reconeixement de la seva trajectòria professional com a docent i de la tasca de divulgació científica duta a terme a l'Escola de la Natura de Parets.

El Club Handbol Parets va néixer a finals de l’any 1954, de la mà d’en Josep Ribas, Jaume Anfruns i el doctor Francesc Canal, que van impulsar aquesta iniciativa fins al moment inexistent a Parets. El Club Handbol Parets organitza anualment el Memorial Josep Ribas i Francesc Clos, amb la participació de diversos equips catalans.

Les Medalles de la Vila són atorgades per l’Ajuntament, amb caràcter biennal des de l’any 2008, en reconeixement de les persones o col·lectius que han contribuït a l’enaltiment del municipi i a la seva projecció arreu, i confereix a qui les obté el tractament de paretà o paretana il·lustre.

Arxivat a: Ajuntament, Esdeveniments
medalles