Portada > Actualitat > Notícies > El CEP presenta llibre commemoratiu dels seus 50 anys

El CEP presenta llibre commemoratiu dels seus 50 anys

18/12/2018

El Centre Excursionista Parets va complir 50 anys el 2017 i una de les accions previstes per celebrar-ho era la publicació d’un llibre commemoratiu. La presentació tindrà lloc aquest divendres 21 de desembre, a les 19 h, al Teatre Can Rajoler.

50 anys del CEP i...pujant és el títol del llibre redactat pel periodista Francesc de la Torre, que forma part de la col·lecció Entitats Locals de l’Ajuntament de Parets del Vallès. El llibre ha estat possible gràcies a la col·laboració i participació de diferents membres del Centre Excursionista Parets, que al llarg de la seva història han format part de l’entitat i són els testimonis que han explicat les diferents etapes històriques del CEP. També han aportat material fotogràfic per a l’elaboració del llibre, al marge del material d’arxiu del CEP.

Aquest recull les seves vivències, experiències, anècdotes i reflexions. La presentació d’aquest divendres vol retre homenatge a un dels centres excursionistes històrics de Catalunya, com és el Centre Excursionista Parets, el CEP.  Vol ser un reconeixement al CEP i a totes les persones que l’han fet i el fan possible.

Els col·laboradors que han explicat els diferents períodes del CEP són: l’actual president del Centre Excursionista Parets, Carlos Martínez i la seva predecessora en el càrrec, Ely Córdova; Mero Parera, Kinito, Quim Esteve, Josep Lluís Negredo, Mingo Tarrada, Pep Miró, Jordi Domènech i Ricky Segovia. Tots ells són els dipositaris d’una memòria col·lectiva de 50 anys que podem reviure amb emoció i entusiasme en aquesta publicació.

Arxivat a: Esdeveniments, Esports
Llibre CEP 50 anys rgb