Portada > Actualitat > Notícies > Ses Majestats els Reis d’Orient repartiran regals i somriures als infants de Parets

Ses Majestats els Reis d’Orient repartiran regals i somriures als infants de Parets

02/01/2019

Parets del Vallès es prepara de nou amb molta il·lusió per rebre la visita de Ses Majestats els Reis Mags que s’aturaran a la nostra població per recollir les cartes dels infants. El pròxim dissabte 5 de gener, a partir de les 17.30 h, les carrosses reials es posaran en marxa des de Can Vila per recórrer els carrers del poble durant la tradicional cavalcada.

A les 18 h, està previst que Ses Majestats arribin a la plaça Marcer i després facin el recorregut habitual per l’avinguda Catalunya. A les 19 h, els Reis arribaran a la plaça de la Vila on tindrà lloc la recepció oficial i el lliurament de la clau màgica, per part de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, i la posterior recollida de cartes.

Paral·lelament, el mateix dissabte, a les 18.15 h, a la plaça de la Vila, es farà una cantada de nadales a càrrec de Nerea Roblas i Nerea González, participants a la Voz Kids 2014 i 2018 respectivament.

Com en anys anteriors els caramels que es distribuiran duran la cavalcada no contindran gluten. Els nens i nenes que no puguin dipositar la carta, encara tenen l’opció d’enviar-la a l’adreça electrònica (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

L’organització de la cavalcada va a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume i l’Ajuntament de Parets del Vallès i compta amb la col·laboració d’Ara Sarau, Colla del Ball de Gitanes, Comissió de Festes i Diables Parets.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Cavalcada de Reis 2014