Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el procés participatiu ‘La plaça Espanya, com tu la vols!’

S’obre el procés participatiu ‘La plaça Espanya, com tu la vols!’

15/01/2019

En el marc del Pla Estratègic "Parets, com tu el vols!" l'Ajuntament ha posat en marxa un nou procés participatiu per decidir com serà la plaça Espanya. La proposta, igual que en processos anteriors, dóna a escollir entre dos models que incorporen elements diferenciadors però que responen tots dos a la voluntat de potenciar-ne l'ús com a espai familiar d'estada, de joc i de lleure. El període per participar comença avui i finalitzarà el pròxim 31 de gener de 2019.

La participació està oberta a les persones que visquin a Parets del Vallès o bé que tinguin vinculació amb el municipi. Es pot fer la votació a través del web participacio.parets.cat i a través de les butlletes que trobareu als diferents equipaments municipals i al butlletí Parets al dia. Caldrà marcar amb una 'X' la proposta que es vol prioritzar.

D'entre les accions previstes, s'instal•laran carpes informatives als mercats setmanals del Camp de les Peces i de Can Berenguer i seguint els models anteriors, hi haurà enquestadors al carrer, als centres educatius, a la mateixa plaça Espanya i durant la Festa Major d'Hivern també a la plaça de la Vila i altres ubicacions.

En ambdues opcions hi ha elements comuns com ara l'adaptació de terres en talús natural de gespa; l'increment del nombre d'arbres i substitució dels que hi ha a les voreres, que passen a l'interior del parc; l'ampliació i renovació de les voreres de perímetre de la plaça; la rehabilitació dels elements actuals de la pista d'skate; el soterrament de les línies elèctriques i renovació de la xarxa d'aigua potable i aparca-bicicletes i aparca-patinets, entre d'altres.

Les característiques particulars de cada una de les opcions es pot trobar especificada a la butlleta de participació.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Procés participatiu plaça Espanya