Portada > Actualitat > Notícies > Commemoració del 88è aniversari de la proclamació de la Segona República

Commemoració del 88è aniversari de la proclamació de la Segona República

08/04/2019

El pròxim divendres 12 abril, Parets se suma als actes de commemoració del 88è aniversari de la proclamació de la Segona República. L’activitat, organitzada conjuntament per l’Ajuntament i la Taula de la Memòria Històrica de Parets, tindrà lloc a partir de les 17.30 h, al Parc la Linera, davant de l’escultura de Josep Plandiura.

Durant la tarda es farà la lectura del manifest institucional, els parlaments per part de l'associació Taula per la Memòria Històrica de Parets i de l’alcalde, Francesc Juzgado,  una lectura de poemes relacionats amb la Segona República, i una  interpretació musical a càrrec del  CEM Maria Grever i de l’Escola Municipal de Música.

Arxivat a: Esdeveniments
Segona república 2019 banner