Portada > Actualitat > Notícies > Jornada de la salut 2019. Gaudeix del sol amb protecció

Jornada de la salut 2019. Gaudeix del sol amb protecció

08/04/2019

Promoure hàbits saludables, propiciar la prevenció i la formació en l'àmbit de la salut i impulsar campanyes sobre els aspectes relacionats, són alguns dels objectius de la Jornada de la Salut, que enguany se celebrarà aquest divendres, 12 abril, en el marc de la commemoració de la fundació de l'Organització Mundial de la Salut –OMS–, el 7 d'abril.

De nou, la jornada incidirà en tenir cura de la pell i la importància de mantenir-la sana. Per aquest motiu, les farmàcies de Parets tindran un espai a la via pública, d'11 a 13 h, per informar les persones que estiguin interessades sobre els perills de l'exposició al sol, i de com prevenir les malalties dermatològiques produïdes per la radiació.

La radiació solar pot esdevenir carcinògena, atesa la seva capacitat d'induir mutacions en l'ADN, motiu pel qual sempre s'ha de protegir la pell de l'exposició solar amb una crema protectora adequada. Un dels temes més importants, pel que fa a l'educació per a la salut, és conscienciar la població que no només durant l'estiu s'ha de tenir cura de la pell, sinó que el sol ens pot afectar negativament durant tot l'any.

La ubicació de les farmàcies que participen en aquesta campanya serà la següent:

-Farmàcia del poble: plaça de la Vila.

-Farmàcia Alegria: Sot d’en Barriques.

-Farmàcia Isern: avinguda Catalunya 98, cantonada carrer de la Mina.

Arxivat a: Esdeveniments
Jornada de la salut 2017 img