Portada > Actualitat > Notícies > La Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música arriba a la 20a edició

La Setmana Cultural de l’Escola Municipal de Música arriba a la 20a edició

08/05/2019

L’Escola Municipal de Música de Parets ha programat la 20a edició de la Setmana Cultural, que enguany es durà a terme els dies 14, 15 i 16 de maig, i que té per objectiu que famílies, alumnes i professors comparteixin la seva passió per la música i els instruments.

Les activitats començaran el dimarts 14, a les 17.30 h, amb jocs al Parc La Linera, adreçats als alumnes dels programes BÀSIC  de l'escola, un Trivial musical interactiu, un taller per a adults i un taller de ‘Beatbox’ amb exhibició, obert a tota la població.

Les activitats continuaran el dimecres 15, a les 19 h, amb la tradicional botifarrada per a pares, alumnes i professors, al parc la Linera, on també està previst una activitat amb Karaoke.

El dijous 16, a partir de les 17.45 h, davant de l’escola, tindran lloc diferents activitats com ara el concert de primavera, a càrrec dels grups d’iniciació musical, un taller de manteniment d’instruments de corda i un taller adreçat als pares i mares d’alumnes que podran conèixer les dificultats i els avantatges dels instruments que toquen els seus fills i filles.

Les activitats clouran el mateix dijous amb el concert de peces en diferents formats de cambra, a càrrec dels professors de l’Escola Municipal de Música.

Preinscripcions al curs 2019-2020

D’altra banda, del 13 al 24 de maig, de 16 a 21 h a la mateixa escola, s’obre el període de preinscripcions per cursar els diferents estudis musicals que ofereix el centre. Per a més informació: http://escolamusica.parets.cat - A/E: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura
Escola de Música