Portada > Actualitat > Notícies > Els alumnes de l’escola NS Montserrat venen els productes de la seva cooperativa

Els alumnes de l’escola NS Montserrat venen els productes de la seva cooperativa

24/05/2019

Com a cloenda del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola –Cueme–, que han desenvolupat durant el curs escolar els nens i nenes de 5è A i 5è B de l’escola Nostra Senyora de Montserrat, el dimecres 29 de maig, d’11.30 h a 11.45 h, al mercat setmanal del Camp de les Peces, tothom qui vulgui podrà adquirir els productes de les cooperatives Delux product, presidida per Guillem Garcia, i Dreams of Montserrat, presidida per Júlia Moreno.

La venda dels productes elaborats pels alumnes té, a més, un vessant solidari i part dels beneficis es lliuraran a l’entitat Parets Contra el Càncer.

Cueme és un programa educatiu que vol fomentar l’esperit emprenedor i les competències bàsiques definides en el currículum d’educació primària. Durant el curs escolar, els participants crearan i gestionaran una cooperativa amb el suport dels professors i tutors, de l’Ajuntament de Parets i d’altres agents socials de la localitat com empreses i establiments comercials.

Arxivat a: Educació
Projecte CUEME