Portada > Actualitat > Notícies > Acte de cloenda del Projecte Cultura Emprenedora a l'Escola

Acte de cloenda del Projecte Cultura Emprenedora a l'Escola

03/06/2019

Aquest dimecres, 5 de juny, a les 11 h, a l’escola Nostra Senyora de Montserrat, tindrà lloc l’acte de cloenda del projecte Cultura Emprenedora a l'Escola –Cueme–, que han desenvolupat durant el curs escolar els nens i nenes de 5è A i 5è B del centre.

A l’acte hi seran presents l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, el regidor d’Educació Miquel Pérez, així com representants de l’associació Parets Contra el Càncer, entitat beneficiària de part dels diners recollits pels nens i nenes en la venda de productes de les cooperatives.

La cloenda consistirà en el lliurament de diplomes als estudiants que han participat en el projecte, i en el lliurament dels diners a l’entitat Parets Contra el Càncer.

Cueme és un programa educatiu que vol fomentar l’esperit emprenedor i les competències bàsiques definides en el currículum d’educació primària. Durant el curs escolar, els participants crearan i gestionaran una cooperativa amb el suport dels professors i tutors, de l’Ajuntament de Parets i d’altres agents socials de la localitat com empreses i establiments comercials.

Arxivat a: Educació
Projecte CUEME