Portada > Actualitat > Notícies > Nova edició de Bambolina, la mostra d’arts escèniques

Nova edició de Bambolina, la mostra d’arts escèniques

05/06/2019

Bambolina dóna nom a un projecte d’arts escèniques en forma de Mostra de Teatre a Parets. Es tracta d’una proposta artística organitzada conjuntament per l’Associació Escena Educativa i l’Ajuntament de Parets del Vallès, que tindrà lloc els dies 17, 18, 19 i 20 de juny, al Teatre Can Rajoler.

Els centres que hi participaran enguany són l’escola Els Vinyals, Sagrera, Pau Vila, Can Butjosa, Les Llisses i ElJardí. Durant aquests dies, els actors, petits i grans, representaran les obres que han preparat.

L’objectiu de la mostra és fomentar l’art i el teatre com a eina integral en què petits, joves i grans poden expressar-se. Els actors i actrius posen així el punt final a la seva formació teatral que durant el curs han dut a terme de la mà d’Escena Educativa.

Arxivat a: Cultura
Bambolina 2017 IMG