Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Parets imposa mesures finalistes i sancions davant l’incompliment reiterat de l’empresa Danone SA per emissions de males olors

L’Ajuntament de Parets imposa mesures finalistes i sancions davant l’incompliment reiterat de l’empresa Danone SA per emissions de males olors

12/06/2019

L’Ajuntament de Parets dóna el darrer termini per fer complir a Danone, SA, les condicions necessàries per evitar les emissions de males olors que actualment el municipi encara rep. Els requeriments municipals passen a una altra línia d’actuació tenint en compte el llarg fil temporal d’aquest tema, amb una primera multa coercitiva de 10.000 € fins, si fos necessari, la clausura temporal de la planta a Parets.

Tot sembla indicar que el dipòsit tancat d’acumulació de llots no reuneix les condicions necessàries per resoldre les molèsties i que Danone, respecte de les propostes que la mateixa empresa ha fet valorar a una empresa experta en aquest tema, no pren les decisions necessàries per actuar i resoldre definitivament la mala gestió de les olors que directament està repercutint a la qualitat de vida de les ciutadanes i ciutadans de Parets.

Els incompliments reiterats, tot i les reunions i tràmits efectuats, no són suficients, fet que ha implicat que l’Ajuntament busqui mesures de treball conjuntes amb l’Oficina de Gestió Ambiental Unificada de la Generalitat de Catalunya, amb el Consorci del Besòs- Tordera i amb Atmosfera del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.

Arxivat a: Ajuntament, Medi ambient
Danone