Portada > Actualitat > Notícies > Actuacions de prevenció d’incendis amb motiu de la revetlla de Sant Joan

Actuacions de prevenció d’incendis amb motiu de la revetlla de Sant Joan

20/06/2019

Amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan el pròxim 23 de juny, l’Ajuntament està duent a terme actuacions de neteja i desbrossament de diferents indrets del municipi. Fins al moment s’ha fet una neteja de l’entorn i dels marges del camí de Can Serra i de Can Fradera.

Festes veïnals i fogueres

Pel que fa a les revetlles veïnals amb fogueres, fins al moment s’han sol·licitat les següents autoritzacions: comte Montemolin, 29, Quarter Llevant, 38, Sant Jaume, 95,  Camp de la Sínia, 13, i la foguera popular a Can Farell, al costat del Mirador de Gallecs. 

Les festes veïnals autoritzades, que poden suposar la restricció al pas de vehicles estaran situades a: la plaça doctor Trueta, a l’av. Espanya (entre Bailén i Girona) i  al c. Balmes (entre Salut i Sant Jordi).

Arribada de la Flama del Canigó i Revetlla de Sant Joan de Manyacs

El dia de la revetlla, el 23 de juny, a partir de les 18.30 h, també hi haurà actuacions a la plaça de la Vila de la mà del Niu d’Art Poètic, la Colla del Ball de Gitanes, l’Associació Balls de Saló, els Amics de la Sardana i  una representació a càrrec de les Ànimes de foc de Diables Parets.

A les 20 h, es procedira a la rebuda de la flama i, a les 20.30 h, es farà l’encesa del peveter amb la intervenció de membres del consistori. A les 21 h, començarà el sopar popular amb música en viu i ball organitzat per la colla castellera Manyacs de Parets

Amb l’objectiu d’evitar possibles incidents durant la celebració de la revetlla, es recomana seguir els consells que es recullen a l’arxiu adjunt.

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Sant Joan