El vicepresident, Pere Aragonès, i el delegat de la Generalitat, Juli Fernández es reuneixen amb el nou equip de govern de Parets

Divendres, 21 de juny de 2019 a les 00:00
El vicepresident de la Generalitat Pere Aragonès, acompanyat del delegat del Govern, Juli Fernández, s'ha reunit avui amb els regidors i regidores de les formacions polítiques que formen part del nou equip al capdavant de l'Ajuntament de Parets. La trobada forma part de les visites institucionals que s’estan fent a diferents poblacions de la Comarca.

Després d'una breu reunió, Pere Aragonès ha signat el llibre d'honor on ha expressat el seu suport als reptes que el nou govern té per endavant i "el compromís de treballar conjuntament per assolir tots aquests reptes, per la justícia social, i per la llibertat individual i col·lectiva".

Jordi Seguer, alcalde de Parets, ha comentat alguns dels punts que s'han posat sobre la taula durant aquesta primera pressa de contacte, com ara una de les prioritats del nou equip de govern, la construcció del nou institut la Sínia. Sobre aquest tema Seguer ha posat de manifest la predisposició de la Generalitat de "prioritzar aquesta obra tan bon punt la cessió del terreny sigui un fet". L'alcalde també comentava que "haurem de parlar més àmpliament de cara als pròxims mesos de totes les qüestions pendents que s'arrosseguen dels anys anteriors, i que són peticions de la ciutadania de Parets".

La primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Parets, Casandra Garcia, es mostrava molt satisfeta de la trobada on també s'han comentat altres temes rellevants per l'equip de govern, com ara l'ampliació de les places de la residència per a la gent gran o el desdoblament de la C-17. Casandra García, que encapçala també la regidoria d'Educació, ha dit que la idea és "avançar en la decisió de quin és el lloc idoni per a la construcció del nou institut i, en el moment que es faci començarà tot el procés" Garcia també puntualitzava "sabem que segurament serà un procés llarg i lent, per això l'hem de posar en marxa de manera immediata".

 

Sobre la reunió, Neus Jordà, segona tinent d'alcalde del nou govern municipal, declarava la bona sintonia entre el nou Ajuntament i la Generalitat i "comprovar que el canvi ha valgut la pena i saber que comptem amb el suport de la Generalitat ens empeny a treballar encara amb més ganes i ens dóna molta força i molta energia".

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:03