Portada > Actualitat > Notícies > Aquesta tarda, a les 17 h, obertura oficial de les jornades Els nostres avis a la sala d'exposicions Can Rajoler

Aquesta tarda, a les 17 h, obertura oficial de les jornades Els nostres avis a la sala d'exposicions Can Rajoler

25/06/2019

Aquesta tarda quedaran oficialment inaugurades les jornades Els nostres avis, que enguany arriben a la seva 30a edició, amb una mostra dels treballs fets per l'alumnat dels tallers dels casals i l'espectacle de playback 'El tren musical' de la formació 'La il·lusió no té edat'. La inauguració es farà a les 17 h d'aquesta tarda a la sala d'exposicions Can Rajoler, situada al carrer Travessera número 1.

El dijous 27 de juny, a les 18 h, el casal Ca n'Oms acollirà un recital poètic amb la col·laboració del Niu d'Art i de Josep M. Mauri i Manuel Torres i, a les 22 h, es podrà gaudir de l'actuació d'Havaneres d'Els Pescadors de l'Escala amb cremat de rom a càrrec de Ramon Talarn i Jaume Anfruns.
El divendres 28 de juny, a les 17 h, es farà un bingo als tres casals de gent gran i, a les 22 h, a l'Era de Ca n'Oms hi haurà ball de les jornades amb l'actuació del grup Cafè Trio. El cap de setmana continuarà el dissabte de 10 a 12 h al parc la Linera amb la trobada de puntaires i, seguidament, l'actuació de la Cobla Jovenívola de Sabadell. L'endemà diumenge, dia 30, a les 12 h es farà una sortida amb autocar a Alcover, concretament al restaurant el Álamo, on els assistents dinaran i faran el ball de cloenda de les jornades.
Les jornades tenen com a finalitat establir un punt de trobada i convivència entre la gent gran, donar a conèixer algunes de les activitats que desenvolupen i potenciar la seva participació en actes lúdics i festius del municipi.

Arxivat a: Gent Gran
Els nostres avis img