Portada > Actualitat > Notícies > La primera Junta de Govern Local aprova el contracte de cessió temporal de Can Jornet, entre INCASÒL i l'Ajuntament

La primera Junta de Govern Local aprova el contracte de cessió temporal de Can Jornet, entre INCASÒL i l'Ajuntament

25/06/2019

El nou executiu local va celebrar, el passat 20 de juny, la primera Junta de Govern d'aquest mandat. De l'ordre del dia, en destaca l'aprovació del contracte de cessió temporal d'ús de la finca de Can Jornet, entre l'INCASÒL i l'Ajuntament de Parets, per un termini de deu anys.

La finca de Can Jornet es destina a diferents finalitats d'interès municipal, com a equipament per activitats juvenils i naturals, horts socials així com la recuperació de la mongeta paretana com a espècie autòctona.

Arxivat a: Ajuntament
Can Jornet