Portada > Actualitat > Notícies > Un any més, Parets del Vallès es mulla per l'esclerosi

Un any més, Parets del Vallès es mulla per l'esclerosi

10/07/2019

Ja fa 26 anys que Parets del Vallès se suma a la iniciativa solidària “Mulla’t per l’esclerosi múltiple”. Des que es va engegar la campanya, l'any 1994, Parets ha donat suport a les accions contra aquesta malaltia i som una de les 27 piscines de tot Catalunya que hi han participat any rere any.

Aquest 2019, Parets tornarà a mullar-se i convida a tothom a participar-hi. L'activitat es durà a terme aquest diumenge 14 de juliol, de 10 h a 15 h, a la Piscina Municipal Miguel Luque. Tots els participants obtindran un diploma nominal amb els metres solidaris que han nedat.

L’objectiu de la celebració és que durant un dia tothom pugui mostrar la solidaritat cap a les 9.000 persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya nedant en les piscines que participen a la campanya, i recaptar fons per a la recerca i la investigació.

Per col·laborar, també es podrà adquirir la tovallola del Mulla’t, la samarreta, la bossa, el barret i una ampolla d’acer inoxidable de 630 ml a la piscina Miguel Luque durant l’esdeveniment.

D’altra banda, des de fa uns anys, la iniciativa compta amb la venda de l'Oli del Mulla't, un oli elaborat per petits productors catalans sota la marca Olis de Catalunya que, durant tot el mes de juliol, es podrà comprar a més de 1.000 supermercats d'arreu del país. Per cada ampolla venuda, Olis de Catalunya cedirà un euro a la Fundació Esclerosi Múltiple, sense cost pel consumidor.

L’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal. Quan la mielina, una substància que envolta i protegeix les fibres nervioses, és destruïda o malmesa, l’habilitat dels nervis per mantenir la connexió amb el cervell s’interromp, produint l’aparició dels símptomes de la malaltia. 

Arxivat a: Esports
Mulla't per l'esclerosi