Portada > Actualitat > Notícies > Comencen a treballar els 27 nous plans d'ocupació

Comencen a treballar els 27 nous plans d'ocupació

23/07/2019

El dilluns al matí es va fer la presentació oficial de les persones que ocupen una plaça en els plans d'ocupació de Parets. En la primera convocatòria de plans d'ocupació local d'aquest any s'han contractat 27 persones:

  • 13 Operaris de manteniment de la via pública.
  • 3 Pintors.
  • 2 Conserges.
  • 3 Auxiliars de la llar.
  • 2 Tècnics per a projectes mediambientals.
  • 3 Auxiliars administratives
  • 1 Operari per al servei de manteniment.

Alguns dels plans d'ocupació es van incorporar en acabar la presentació, d'altres ja es trobaven treballant des de principis del mes de juliol. L'acte de presentació va servir per donar la benvinguda a les persones seleccionades com a treballadors de l'Ajuntament. "Un dels eixos prioritaris del nou govern plural és l'ocupació", van explicar durant l'acte l'Alcalde de Parets, Jordi Seguer, i la Primera Tinent d'Alcaldia, Casandra García, acompanyats per la regidora d'Ocupació, Montserrat Folguera, i el Director de Recursos Humans de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Parets preveu realitzar una segona convocatòria de plans d'ocupació durant la pròxima tardor. Per poder ser candidat/a a una plaça laboral cal residir en el municipi i estar inscrit/a al Servei Local d'Ocupació de Parets. Les persones no inscrites poden demanar hora al carrer Major número 1 o trucant al telèfon 93 573 88 96.

Arxivat a: Ajuntament
Plans ocupació 22/7/19